Hvad er Plakat Bingo?

Alternativet for Vejle og Opland introducerer PLAKAT BINGO.

I Alternativet for Vejle og Opland er vi kandidater til kommunalvalget meget bevidste om den grønne omstilling, ligeledes er vi bevidste om at at et uhæmmet forbrug af plakater kræver en masse ressourcer.
På den baggrund har vi valgt kun at ophænge 10 personlige plakater hver, det vil sige kun 40 personlige plakater for partiets byrådskandidater i hele kommunen -
derfor skal hver plakat tælle.

Alternativet for Vejle og Opland introducerer derfor PLAKAT BINGO, hvor vi samler den virkelige og virtuelle verden i en skattejagt på politiske budskaber.
Hver af de 40 plakater er udstyret med en unik QR kode, som du ved scanning leder dig til en hjemmeside med kandidatens budskab til netop denne plakat og dette område.
Samtidig har du mulighed for at indsende navn og e-mail adresse så du deltager i bingo spillet med den fundne plakat.

Lige nu er de frørste 4 af de 40 plakater oppe og der kommer flere hver dag. Ud over at det er muligt at scanne én unik plakat ved de valgmrøder vi hver især deltager i, så vil vi lrøbende offentliggrøre, hvor vi hænger nye plakater op i kommunen frem til valget den 16. november.
Du kan derfor frølge med her på siden i, hvor plakaterne hænger; vigtigst er at vi kandidater - og du selv - kommer rundt i kommunen, ser og besøger de steder som det hele handler om.

I Danmarks frørste Plakat Bingo spiller vi selvfrølgelig såvel kandidaten som partiet fuldt, hvor præmierne er noget der kendetegner den enkelte kandidat. Dertil vil der også blive udtrukket klappepræmier blandt alle deltagere.

Husk Læs mere om tid og sted på [Hvor er] for adresserne og tiden for vælgermøder vi deltager i - og for din chance for at deltage ved at frølge QR linket fra en af vore kun 40 plakater.

Må den grønne omstilling være med dig
Alt det bedste
Bent, Lars, Olav og Rune.